lauantai 14. maaliskuuta 2020

Veli kiinalaisen aneemiset kaktukset

Välillä meinaa mennä liikaakin aikaa (ja rahaa) AliExpressissä surffaillessa, sinne kun on alkanut putkahdella koko ajan lisää erilaisia 1:6 mittakaavan nukketavaroita. Uusimpana villityksenäni on kerätä kaktuksia jonkun pikkukatulaisen ikkunalaudalle. Oikeat kukat ei mulla hengissä kestäkään, ei edes kaktukset.

Tilasin siis erän kaktuksia, tällaisia myyjän mukaan:

Ja joo, ne siis olivat todellakin tuollaisia, valkoisilla räiskeillä koristeltuja! Eihän siinä auttanut muu kuin etsiskellä sopivia kynsilakkoja kukkien tuunaamiseen. Maalasin myös ruukkujen tekstit piiloon, olenhan jo aikaisemmin ostanut saviruukun väristä kynsilakkaa. Tuolin päällä olevista kaktuksista toinen oikealta oli alunperin kokonaan vaaleanpunainen, muttta maalasin sen ulommat lehdet vihreiksi, että se saisi enemmän katu-uskottavvuutta.


Ai niin, on tuo tuolikin tilattu Kiinasta ja niitä on kaksi samanlaista. Saa nähdä kenen huusholliin aikanaan asettuvat, kunhan saan tuon nukkekerrostaloni edes alkuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nimettömät kropat numerojärjestyksessä

Ensimmäiset "pelkät kropat" ilmestyivät vuonna 2014 ja ne myytiin pään kanssa. Joitakin näistä on edelleen saatavilla (maaliskuu 2...