tiistai 19. toukokuuta 2020

Reiska

Minua selvästi viehättävät pulskat äijät. Itse asiassa Pentillä ja Reiskalla on sama kroppa, mutta Reiskan on rakentanut eräs thaimaalainen harrastaja, joka tekee tuotepaketteja nukeille tai nukkejen kanssa pieninä sarjoina.


Löysin reiskalauman facebookista, kun tekijä ilmoitti saaneensa ennakkoon tilatut 50 kappaletta nukkeja valmiiksi ja alkavansa postittaa niitä tilaajille. Kaipaili loppuerän maksamista, että laittaa postiin. Päästelin muutaman harkitsemattoman sanan, kun huomasin nuket vasta tässä vaiheessa, kun kaikki olivat jo varattuja. Tuollainen tyyppi olisi mitä parhain tulevan kapakkani kantapeikoksi!


Tämä tiedote oli annettu toukokuussa 2019,
kun minä havahduin kyselemään mahdolllisuuksiani vasta marraskuussa.
Ei toivoa, huokailin.



  
Voitko nämä kuvat nähtyäsi muuta kuin  h-a-l-u-t-a  tämän nuken?!

Pistin meseviestiä valmistajalle, joka vahvisti kaikkien "God of Beer"-nukkejen olevan jo varattuja. Hän kuitenkin otti minut jonotuslistalle siltä varalta, että joku peruisi kaupat. Ja niin minä sitten sain Reiskani, KisterProductX-002:n numerolla 25/50. Toimituskuluineen hinnaksi tuli 208 USD. Mutta ei kaduta! Tuota lisäpakettia ei minulle asti riittänyt, mutta se on pieni itkun aihe tässä.

Lähetteessä esitellään nukkea rakentaneet valmistajat; pää tuli OldBoy:lta ja lisäsarjan (jota en saanut) välineet peliohjain, kuulokkeet, oluttuoppi ja -pullo, aurinkolasit ja kivikautinen kirves puolestaan Junk Right Toys:ilta. Järjestysnumeron lisäksi on käsinkirjoitettu omistuskirjoitus "To Liisa Kukkanen" - Remontti-Reiska on todellakin saapunut!

Oluttahan meiltä löytyy omasta takaakin, joten tuopin puuttuminen ei ole probleema:


Harmillisesti äijän hiukset on rootattu huolimattomasti, ja vanha muovinen tukka paistaa otsalta. Lisäksi parta on selkeästi tummempi kuin alkuperäisissä tuotekuvissa esitetään. Mutta luulen jo keksineeni konstit näiden paranteluun. Lisäksi Reiskalle on varattu tatuointiaika, sillä pitäähän tuollaisella miehellä olla jokin kuva hauiksessaan. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nimettömät kropat numerojärjestyksessä

Ensimmäiset "pelkät kropat" ilmestyivät vuonna 2014 ja ne myytiin pään kanssa. Joitakin näistä on edelleen saatavilla (maaliskuu 2...