sunnuntai 9. kesäkuuta 2019

Hankintoja

Ostin jokin aikaa sitten vitriinikaapin, jonne Teuvon perhe muuttaa asumaan. Ensin he tietysti rakentavat taloaan, mutta toivottavasti pian päästään sisustamaan. Perheeseen on "syntynyt" poika, joka on oikeasti Harry Potter -sarjan Ron Weasley. Ja hänellä on myös sisko (saman sarjan Ginny Weasley), jonka paras ystävä (Hermione Granger) oleskelee heillä usein. Poika onkin hankkinut ovikyltin (avaimenperä), johon saa valon, että tytöt varmasti tietävät ettei hänen huoneeseensa ole asiaa.
Tyypeillä ei ole vielä nimiä, eikä muita vaatteitakaan kuin koulupuvut, 
mutta eivätköhän molemmat asiat korjaannu ajan saatossa.

P.S. Sittemmin olen todennut, ettei vitriinikaappi sisälly ollenkaan suurentuneisiin suunnitelmiini. Haluan rakentaa kokonaisen nukkekerrostalon, jossa on useammankin perheen koti, toivottavasti peräti A- ja B-rappu hisseineen ja kivijalassa ehkä kauppa ja kapakka ja mahdollisesti jokin muukin yritys. Saa nähdä, milloin tämä haave alkaa toteutua. Varmaa kuitenkin on, että sitten kun alkaa, niin sekä instagramissa että täällä blogissa tulee olemaan runsaasti kuvasaastetta talon kasvuvaiheista ja asukkaiden elämästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nimettömät kropat numerojärjestyksessä

Ensimmäiset "pelkät kropat" ilmestyivät vuonna 2014 ja ne myytiin pään kanssa. Joitakin näistä on edelleen saatavilla (maaliskuu 2...