tiistai 5. marraskuuta 2019

Annica

Joskus toista vuotta ennen Annicaa näin kiinalaiskaupassa silmiään pyörittävän nuken. Luulin ymmärtäneeni esittelyn väärin, mutta myöhemmät keskustelupalstojen jutut saivat minut hankkimaan pään, josta voi ottaa naaman irti ja kääntää silmien suuntaa.

Annicalla on vähän kiharampi tukka ja punaisemmat silmänaluset kuin mallikuvan nukella. Eipä tähän mennessä yksikään nukke ole näyttänyt täysin siltä, mitä kaupan kuvissa esitetään.

Eli näin Annica skalpeerataan, jotta silmien liikuttelutapit löytyvät.
Valitettavasti magneetti ei ole kovin vahva, ja "peruukki" tahtoo tippua omiakin aikojaan.Pää on Super Duckin valmistama SDDX01-A, jonka tilasin erikseen. Super Duck on valmistaja, joka tekee ainoastaan päitä sekä pää&vaatteet -yhdistelmiä. Tämä pää sopi ihonväriltään hyvin Jiaou Dollin vartaloon, jonka olin aikanaan hankkinut Emmaa varten, mutta jättänyt käyttämättä värisävyeron vuoksi. Jiaou Doll tekee tyypiltään samanlaisia nukenvartaloita kuin TBLeague, joka valmistaan Phicenit. Jiaou Dollin nukella on kuitenkin hieman rajoittuneemmat nivelten liikeradat  kuin Phicenillä. Sekä lakatut kynnet, mikä tietysti on erittäin tärkeä ominaisuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nimettömät kropat numerojärjestyksessä

Ensimmäiset "pelkät kropat" ilmestyivät vuonna 2014 ja ne myytiin pään kanssa. Joitakin näistä on edelleen saatavilla (maaliskuu 2...