torstai 2. tammikuuta 2020

Stella

Stellaa katselin jo siinä vaiheessa, kun nukke oli vielä ennakkotilausvaiheessa. Päädyin kuitenkin valitsemaan toisen nahkatakkiin ja farkkuihin pukeutuneen nuken eli Miss Jonesin. Odottelin missiäni yli kolme kuukautta. Vasta kun aloin kysellä perään, myyjä kertoi ettei heillä ole nukkea varastossa ollenkaan, eivätkä ole saaneet sitä minulle muualtakaan. Veikkaan, että tuskin yrittivätkään hankkia muualta, kokeilivat vain, että jos unohtaisin 135 euroani heille ja AliExpressin rahat takaisin -takuuaika ehtisi mennä umpeen. No, en unohtanut ja rahat palautuivat. Valitettavasti vaan odotteluaikana muutkin kauppiaat olivat myyneet missinsä loppuun.
Tässä valmistajan kuvaiaMiss Jonesista, jota siis en saanut:

 

Palasin siis kiireesti kakkosvaihtoehtooni ja sainkin sitten tämän Atom Cats -sarjan Rowdy -nuken. Rowdyn paketin kannessa lukee "Limited Edition 300" joskaan en tiedä tarkoittaako se todella, että nukkea olisi tehty vain 300 kappaletta. Joka tapauksessa kiva että edes sen sain. Eihän noita otsatukallisia naisia minulla (ainakaan vielä) monikossa ole.
Tässä valmistajan kuvia Rowdysta:

 

Rowdylle ei tullut mukaan muuta kuin vaatteensa, muutamat eriasentoiset kädet ja kuusi vintage sarjakuvakirjan kansikuvaa. Mutta olihan se sentään halvempi, vaikka jengikuva takinselkämyksessä ei olekaan suosikkini. Toinen ikävä puoli on, että sen jalat on valettu kenkiin kiinni, ja jos kengät haluaa riisua, irtoaa jalka nilkasta asti pois. Toisaalta en kyllä tiedä, millaiset Miss Jonesin jalat olisivat olleet. 

Stella vastaa aika hyvin valmistajan kuvausta, tässä vertailun vuoksi omaottamani kuva:
Otsahiukset ovat ehkä vähän lyhyemmät, mutta se ei ole paha asia minun mielestäni.


Stella on actionhahmo ja sen valmistaja on TStoys. Atom Cats on porukka Fallout4-roolipelissä. Hahmojen elämäntyyli on otettu 1950-60-lukujen amerikkalaisesta Greaser-kulttuurista. Pelissä eletään vuotta 2287 ja Rowdy on jonkinlainen voimapanssarikauppias. Okei, tämä on suomennettu jostakin peliwikistä, enkä todellakaan tiedä aiheesta oikeasti mitään. Eikä tarvitsekaan, koska Rowdysta on tullut Stella ja hänelle muodostuu ajan kanssa oma elämänsä nykyaikaa elävässä Pikkukadun yhteisössä.

Nimi Stellalle tuli jostakin, en tiedä mistä. Osviittaa kuitenkin antoi se, että minulla on jo liikaakin T-kirjaimella alkaia naisia eli Tia ja Tianna ja vielä samaan soppaan Riakin, joten halusin ehdottomasti jotakin muuta. Eikä E-kirjainkaan käy, kun on Emma ja Erica...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nimettömät kropat numerojärjestyksessä

Ensimmäiset "pelkät kropat" ilmestyivät vuonna 2014 ja ne myytiin pään kanssa. Joitakin näistä on edelleen saatavilla (maaliskuu 2...