lauantai 8. helmikuuta 2020

Hiushankaluuksia - jälleen

Harmittavan harvoin nukkejen päät ovat luonnossa samanlaisia kuin myyjien mainoskuvissa. Katsoin, että tämä Kumikin pää on samoilla kasvonpiirteillä kuin Vera ja halusin tilata pään saadakseni Veralle pikkusiskon. Tällainen Kumik 18-37 -pää siis piti tulla (vieressä Veran pään tuotekuva todistamassa "sisaruutta"):
  
 

Okei, ja mitä sain? Pörrön, josta irtoaa tuppoja.


 

Aikani harmiteltuani tartuin kampaan ja vetelin yli puolet villoista pois. Haituvat lähti helpolla, ei tarvinnut kuin vähän pinnasta sipaista. Sitten suihkuttelin hiuslakkaa ja muotoilin kampausta ja lopuksi käytin vielä saksia latvojen tasaamiseen. Tällaiseen lopputulokseen sitten päädyin:


Näyttää kyllä vanhemmalta tuossa kampauksessa kuin valmistajan promokuvassa. Mutta en uskaltanut nykkiä enempää karvaa pois, kun nytkin jo on päälaella aukkopaikkoja. Ehkäpä tuolla kuontalolla sopii esiintyä Pikkukadun porukassa. 

Tyypin nimeksi on tulossa Elise, mutta kroppa on vielä etsinnässä. Kuvassa hänellä on halpiskroppa, joka on pahasti liian vaalea kasvojen ihonväriin verrattuna - kuvassa ei näytä yhtä pahalta kuin luonnossa. Jollakin facen keskustelupalstalla joku oli ostanut tämän pään ja harmitteli, ettei sävy käy mihinkään Phicenin ihonväriin, mikä lienee yleinen ongelma Kumikin päiden kanssa. Johan sen Emman kanssa kokeilin. 

Ehkä tämän jälkeen muistan välttää ostamasta Kumikin päitä. Paitsi kun he tuottavat niitä paljon ja silloin sekaan mahtuu monia nättejä versioita...  Oletan, että jokin JiaouDoll -kroppa on sävyltään sopivin. Niitä minulla ei olekaan kuin yksi eli Annica, joka on "pale". Luulisin, että "wheaten" sopii tähän naamaan parhaiten. Ei muuta kuin ostoksille, taas. Vaikka tietenkään en haluaisi enää ostaa yhtään nuken päätä tai kroppaa lisää, ettei Pikkukadulle ala tulla ylikansoitusta...

P.S. Myöhemmin rohkaistuin käyttämään vähän ohennussaksia ja nykkimään lisää tukkaa pois, 
nyt Elise on tämän näköinen:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nimettömät kropat numerojärjestyksessä

Ensimmäiset "pelkät kropat" ilmestyivät vuonna 2014 ja ne myytiin pään kanssa. Joitakin näistä on edelleen saatavilla (maaliskuu 2...