keskiviikko 14. lokakuuta 2020

Long time no words

On mennyt heti kuukausikaupalla aikaa, että en ole kirjoittanut tänne mitään. Nukkeharrastaminen ei toki ole ollut tauolla. Aika vaan on mennyt verkkokaupan rakentamisessa ja about 600 kuvan ottamisessa ja muokkaamisessa - eikä valmista ole vieläkään. Mutta nukketavaraverkkokaupasta jonakin toisena päivänä lisää, sitten kun se on julkinen.

Olen pohtinut tämän blogin kohdentumista, sillä olen tehnyt instagramin 1to6dollhouse -nimisen englanninkielisen nukkekuviin perustuvan tilini rinnalle facebook-tilin samalla nimellä ja postaan molempiin samat kuvat ja tekstit. Suomeksi samat jutut löydät facesta ja toisesta blogistani. Oman seurantapaikan voi valita sen mukaan kumman kautta kenenkin on mukavampi seurata nukkejeni asioita. Draamaa on luvassa ja tarinat ovat jo alkaneet. Jatkossa täällä kerron nukkekerrostalon rakentamisesta ja annan vinkkejä omaan nukkeharrastukseesi ja siis suomenkielellä, nyt ja aina.

Korona on melkolailla hiljentänyt henkilökohtaisiin tapaamisiin liittyvää nukkeharrastamista, ei ole messuja, kursseja eikä miittejä. Toivottavasti ensi vuonna päästään jo tapaamaan jälleen. Liitän tähän loppuun kuvan muutamista nukeistani baarissa, jonka rakensin äitiyspakkauslaatikkoon, jotta sain siitä mukana kuljetettavan. Seinät ovat irtonaisia ja ne mahtuvat laatikon sisään ja kun kannen laittaa päälle, niin koko komeus on kanniskeltavissa. Toivottavasti pääsen baarini kanssa ensi vuonna tapaamaan muita harrastajia.

P.S. Ja lupaan kirjoitella taas edes kerran kuussa tästä eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nimettömät kropat numerojärjestyksessä

Ensimmäiset "pelkät kropat" ilmestyivät vuonna 2014 ja ne myytiin pään kanssa. Joitakin näistä on edelleen saatavilla (maaliskuu 2...