maanantai 28. lokakuuta 2019

Teuvo

Teuvon tulo johtuu tietotekniikasta, jota hänellä oli mukanaan. Ihastuin nuken tietokoneeseen, ipadiin ja iphoneen ja kertakaikkiaan jouduin tilaaman sen. Plussana olivat vielä silmälasit, jotka oli selvästikin nukelle suunnitellut. Teuvo on action man -nukke ja ensimmäinen miesnukke, jonka tilasin. Lue täältä lisää Teuvon saapumisesta.


Heitin muutaman kuvan jollekin facen nukkepalstalle, ja joku oivalsi, että mieshän esittää Applen Steve Jobsia. Jotenkin Steve sitten vääntyi Teuvoksi ja ovela hymy tyypin kasvoilla sai minut näkemään hänet naistenmiehenä. Ehkä mainetta rakensi sekin, että Teuvo poseerasi yhden jos toisenkin naisnukkeni kanssa, vaikka tiesin alusta asti, että hänen puolisokseen on tulossa Vera.

Veran pää ja kroppa olivat jo löytäneet toisensa, ja Kiinan ihmemaasta oli saapunut peruukkikin, jolla muovihiuksisen nutturapään olin päättänyt naamioida. Mutta kun Veralla ei ollut vaatteita! Eihän naista voinut mitenkään esitellä täysissä pukeissa kulkevan Teuvon rinnalla. Teuvon lenkkarit nimittäin ovat aika tiukassa, ja ennen toisen samanlaisen nuken omistajan kokeiluja luulin, ettei niitä edes saa irti. Kyllä saa, mutta en ole vielä kokeillut riisua Teuvoa. Pelkään, että jos päästän hänet ilkiselleen, hän vaatii minua tilaamaan itselleen irtokikkelin. Niitäkin nimittäin myydään näille alkuperäisesti silkoetumuksisille nukeille. Ja muuten seksilelupakettejakin, mutta minä sanon sellaiselle irstailulle ei-kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nimettömät kropat numerojärjestyksessä

Ensimmäiset "pelkät kropat" ilmestyivät vuonna 2014 ja ne myytiin pään kanssa. Joitakin näistä on edelleen saatavilla (maaliskuu 2...