maanantai 28. lokakuuta 2019

Erica

Tilasin aikanaan PLMB2018-S25B Phicen vartalon saadakseni siitä Emmalle kropan. Mutta eihän niin käynyt, sillä tämä aikaisempia lyhyempi vartalo omaa muita Phiceneitä pienemmän kaupatapin, eikä mikään minulla jo oleva pää pysynyt siinä. Tian päätä käytin siinä jonkin aikaa, vaikka kuvauksissa piti aina varoa, ettei pää putoa kriittisellä hetkellä.

Sitten internetin pohjattomilla kauppasivustoilla uiskennellessani löysin alennusmyynnissä olevan MagiDealin valmistaman pään. Halusin sen siksi, että siinä oli otsatukka. Eikös ollutkin mainio perustelu itselleni sen ostamiseen? Varsinkin, kun hintalappu oli alle 20€, ja hienoimmista päistä pääsee maksamaan yli 40€. Mutta ihan oikeasti, jos hymyilevät länsimaiset kasvot ovat harvassa, niin samoin harvassa ovat sellaiset nuket, joilla on otsatukka!

Kun pää saapui, koin yllättävän ahaa-elämyksen. Sen sisäpuoli oli sopivan kokoinen Phicenin normaaleja pienempään kroppaan PLMB2018-S25B! Ihan täydellisen tukevasti sekään ei kyseiseen kroppaan istu, mutta pysyy sentään putoamatta paikallaan. Niinpä pää oli löytänyt vartalon. Päässä oli kuitenkin oli jotakin huonoakin. Nimittäin melko olematon määrä hiuksia. Äkkiä katsottuna kampaus on ok, mutta kun kutreja vähänkään nostaa, näkyy koko kaljuuden määrä. Enää en ihmettele, että pää oli alennusmyyntikamaa.Sitten puuttui enää nimi. Halusin lyhyen, tyylikkään nimen, joka sopisi myös englanniksi kirjoittamani instagram-tilin*) ulkomaisten seuraajien suuhun. Jostakin sitten pulpahti nimi Erika. Vaihdoin k-kirjaimen c:ksi kansainvälistääkseni nimen, ja niin tämäkin nukke pääsi esiintymään omalla nimellään.

Erica sai ujon teinin imagonsa ihan sattumalta vieraillessani Mäntässä ystäväni Merjan luona. Siellä kuvasimme molempien nukkeja lavatansseissa, ja jotenkin Erican pää oli omia aikojaan hytkähtänyt alaviistoon. En ruvennut korjaamaan asentoa, vaan aloin ajatella, että Ericaa ujostuttaa. Koska Erica on lyhyempi kuin muut paikalla olleet nuket, välähti mieleeni, että ehkä tyttö ei ole vielä aikuinen. Ja siksi häntä ujostuttaa katsella pariskuntien flirttailua tanssilattialla.

Sitä paitsi tyttöhän oli pukeutunutkin kuin teinit! Tämäkin oli ihan puhdas sattuma. Olin aikaisemmin kuvannut Ericaa jumppaamassa legginsseissä ja joogapuserossa. Mänttään lähtiessäni minulle tuli tyypilliseen tapaani kiire. Yritin nopeasti valikoida mukaan lähteville nukeilleni (eli kaikille omistamilleni) juhlavammat vaatteet, koska tiesin odottaa lavatansseja. Erica on pienen kokonsa ansiosta sopivan kokoinen kaikkiin barbien vaatteisiin, joten nappasin hänelle röyhelöhelmaisen puseron laittaakseni sen hänelle mekoksi. Mutta mekko oli mielestäni liian lyhyt, joten jätin Erican jalkaan leggarit.

Tässä kuva, josta oivalsin Erican iän ja luonteen:


*) Jos instan seuraaminen iskee, niin nimi on onesixthdollhouse!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nimettömät kropat numerojärjestyksessä

Ensimmäiset "pelkät kropat" ilmestyivät vuonna 2014 ja ne myytiin pään kanssa. Joitakin näistä on edelleen saatavilla (maaliskuu 2...