maanantai 28. lokakuuta 2019

Erik

Erikillä on Captain Americaa useammassakin elokuvaversiossa näytelleen Cris Evansin kasvot. Päädyin tilaamaan tämän pään, koska etsin Ericalle partneria, ja kun naama muistutti yhtä aikoinaan tuntemaani Erikiä, valinta nappasi nimien vuoksi heti kiinni.

Mutta kuinka kävikään? Halusin jostakin jo unohtuneesta syystä valokuvata Emmaa jonkin miehen kainalossa, eikä minulla siinä vaiheessa ollut muita miehiä kuin naamastaan rumalla vihreällä naamiointimaalilla sutattu viidakkosotilas. Sen olin tilannut halvan hinnan (13,90€, muistan vieläkin) vuoksi luullen, että sille tulee kaksi päätä, maalattu ja puhdas. Myyjän esittelykuvissa tyyppi esiintyi kaksinaamaisena, mutta yksillä kasvoilla jätkä silti saapui. No, eihän tuohon hintaan voi paljoa vaatiakaan...

Yhdistin "tilapäisesti" Erikin pään tuohon vartaloon, jotta sain kuvauksen tehtyä. Ja kuinka ollakaan, Erikistä tulikin Emman parempi puolisko. Ehkä siksikin, että aloin pienemmän koon vuoksi pitää Ericaa teininä, jolle raavas mies ei sopinut.

Sekä Erikin pää että vartalo ovat action hahmoja, eivätkä edusta mitään erityistä brändiä, joten en enää pysty kertomaan Erikin teknisiä tietoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nimettömät kropat numerojärjestyksessä

Ensimmäiset "pelkät kropat" ilmestyivät vuonna 2014 ja ne myytiin pään kanssa. Joitakin näistä on edelleen saatavilla (maaliskuu 2...