maanantai 28. lokakuuta 2019

Vera

Vera on etsimällä etsitty Teuvon vaimoksi, koska muut naisnukkeni ovat turhan nuoria Teuvon rinnalle. Itse asiassa kokosin Veraa kokosin pitkään ja hartaasti. Löysin sopivan pään, mutta en kelpuuttanut sitä, koska sillä oli muovinen nuttura, eikä "oikeita" hiuksia ollenkaan.


Kasvot kuitenkin miellyttivät minua, ja huomattuani, että veli kiinalaisen pohjattomissa valikoimissa on myös nukeille tarkoitettuja peruukkeja, päädyin tilaamaan pään ja peruukin. No, tukka tietenkin oli liian pitkä ulottuessaan nuken peffan päälle asti, ja jouduin taas parturinhommiin. (Miten minulle muuten sattuukin aina sellaisia nukkeja, joilla on hiusongelmia?!) En ole ihan varma olenko tyytyväinen peruukin istuvuuteen. Se on ihan hyvin päässä, mutta näyttää kummallisen kantikkaalta.


Joka tapauksessa pää ja peruukki tulivat, ja nähtyäni ihonvärin todellisuudessa tilasin Veralle Phicenin kalpean kropan.


Sitten puuttui enää yksi "pikkujuttu" eli vaatteet. Kroppa oli jotenkin kovin lihaksikas (näkisittepä Veran pohkeet!) eivätkä mitkään muiden nukkejeni vähäisen vaatevaraston tekstiilit mahtuneet isorintaiselle Veralle. Lopulta kävi tuuri; tilasin facen barbieryhmästä jotakin esineitä, ja kuultuaan minulla olevan Phicenin myyjä innostui tarjottelemaan minulle vaatteita, jotka ovat barbieille liian isoja. Tehtiin esisopimus kaupasta, ja minä äkkäsin hänen muista myynneistään vielä mekon väriin sopivan laukun. Niin Vera sai ensimmäisen (ja tätä kirjoitettaessa ainoan) vaatekappaleensa. Kenkiä hänelle ei tässä vaiheessa vielä ole suotu.


Samalla kertaa kun kuvansin Veraa, halusin ottaa kuvia edellisenä päivänä karkkilaatikosta kyhäämästäni kaapista. Kuskistusikkuna kaapinoven yläkulmassa sai minut oivaltamaan, että kaapin täytyy olla baarikaappi. Ja kun pelkkä pulloilla täytetty kaappi näytti jotenkin niin pliisulta, pyysin Veran mukaan kuvaan. Ja tätihän tunki heti kättään kaappiin ja kaatoi puolet pulloista, peräti horjahti heti kun irrotin otteeni hänestä. Siis kännissä kuin Ellun kana. Oivalsin, että Veralla taitaa olla jonkinasteinen alkoholiongelma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nimettömät kropat numerojärjestyksessä

Ensimmäiset "pelkät kropat" ilmestyivät vuonna 2014 ja ne myytiin pään kanssa. Joitakin näistä on edelleen saatavilla (maaliskuu 2...